Els treballadors de l’empresa pública EMAYA van rebutjar, en assemblea, el preacord arribat entre la direcció i els representants sindicals. Aquest rebuig ve motivat per la manca de sensibilitat de les parts negociants a l’hora de satisfer les demandes de les treballadores.
 
A més, tot fa pensar que, a Neus Truyol -directora d’EMAYA i tinent de batlle d’ecologia- pareix no donar importància al «no» de l’assemblea i no ha fet nous gestos negociadors.
 
Des d’EUIB demanam a Neus Truyol la rectificació immediata, obrint un nou període de negociacions on les demandes dels treballadors siguin valorades i tingudes en compte. També sol·licitem als sindicats que es tornin a asseure a la taula de negociacions per defensar fermament els drets dels seus representats. Per la nostra part, estarem al costat dels treballadors reclamant i exigint un conveni modernitzat i que vagi en sintonia amb les seves demandes i necessitats.
Share This