– EUIB considera inadmissible que s’arxivi la causa contra Villar Mir en el cas Son Espases.

IMG 2236El constructor, que va aconseguir la licitació de les obres de Son Espases a dit pel govern de Jaume Matas, ha evitat cap tipus de condemna després que el jutge arxivés la causa, ja que no el va poder relacionar amb cap tipus de delicte.

Si bé no se l’ha pogut relacionar amb cap delicte penable, considerem que aquest és un clar exemple de l’anomenat «capitalisme d’amics» on una administració de govern concedeix unes obres a dit i es saquegen les arques públiques a base de sobrecosts, com ha quedat palès en aquest cas. A més de suposar una despesa estratosfèrica per a la malmesa vidriola comú, aquests diners gastats no repercutiran a les Illes, ja que viatjaran a un compte corrent de Madrid o d’un paradís fiscal.

Amb aquest arxivament de la causa, es demostra un cop més que la justícia no és igual per tothom i que sempre està en favor de les elits; és per casos com aquests i perquè sempre buscarem una justícia real i igualitària, que denunciem i seguirem denunciant totes les injustícies que es produeixin.

Share This