Nou gest de la intolerància que segueix viu en l’estructura catòlica
 
Els esdeveniments succeïts aquesta setmana són deplorables. Les afirmacions donades per un membre d’una institució que brilla pel seu odi cap a la llibertat amorosa, han causat una gran repercussió. Des d’EUIB, ens posicionam totalment en contra dels atacs cap al col·lectiu LGTBIQ+, la lluita feminista i la llibertat afectiva.
 
Que avui, 3 de juliol del 2017, se segueixi pensant que formar part del col·lectiu LGTBIQ+ és tenir una malaltia mental, és una vergonya per la nostra societat. La qüestió no es troba només en què una sola persona tingui aquests pensaments homòfobs, masclistes, retrògrads o eclesiàstics, sinó que, el problema es troba en el fet que aquesta persona empra totes i quantes eines té a mà per adoctrinar a cents de seguidors que han dipositat tota la seva fe en aquella institució.
 
 L’església catòlica sempre ha tingut aquests tipus de pensaments, però, comença a ser hora que se n’adonin que no ens trobem a l’Espanya del segle XV. Que les coses, no és que hagin canviat, sinó que la societat s’està obrint camí per deixar que tot pensament, acte i sentiment, surti a la llum com a una nova forma de vida acceptada, tolerada i respectada per a tots.
 
Mai ens cansarem de repetir-ho, fins que cali en les ments de les persones: estima com vulguis, estima a qui vulguis i que ningú pugui dir-te quina és la naturalesa de la teva sexualitat.

 

 

 

Share This