Aquesta obra, projectada al per l’anterior govern del Partit Popular, s’emmarca dins els projectes de desenvolupisme i consum de territori del PP de Jaume Matas i UM, portada a terme mitjançant el Pla Director de Carreteres de Mallorca.

En primer lloc, EUIB demana la immediata derogació del Pla Director de Carreteres, ja que pretén convertir Mallorca en un entramat d’autovies i autopistes que no són ni de prop necessàries i que suposarien un consum innecessari de territori.

carretera Llucmajor-CamposJuanjo Martínez assenyala que des de la formació d’esquerres s’oposen totalment al desdoblament d’aquesta carretera, ja que és una obra magnificada i innecessària, i emplaça a Miquel Ensenyat i a Mercedes Garrido a aturar un projecte que significa una despesa econòmica important alhora que un consum frívol de territori.

Ja per acabar, i seguint amb el mateix argument, Martínez es demana on és el Més per Mallorca que la setmana passada va autoanomenar-se «el partit proteccionista del medi ambient i el territori.»

Share This