Des d’EUIB s’ha reclamat que Podem Illes Balears està a favor del desviament de la carretera de Llucmajor-Campos -postura que defensa el Partit Popular- o està en contra d’aquesta -postura que defensam des d’EUIB.

Aquesta reclama sorgeix després que al Consell de Mallorca, Podem, votés a favor i que posteriorment alguns dels seus diputats afirmassin estar-hi en contra.

El nostre parer és que, en cas d’estar-hi en contra, haurien de demanar que es realitzin noves votacions, ja que aquest dia es va votar per unanimitat l’aprovació de la carretera.

Juanjo Martinez, coordinador d’EUIB, insta a la formació a posicionar-se: «Volem saber si treballaran braç a braç amb nosaltres o si seran enfront de les nostres idees i de l’ecologisme».

Martinez considera «absolutament inacceptable que els mitjans de comunicació desviïn l’atenció a Podem, quan EUIB ha estat l’única força política que s’ha oposat a aquesta carretera; i a més ha llançat una proposta a totes les associacions ecologistes per parar-la».
Martínez s’ha mostrat sorprès davant la postura del partit morat «l’anomenada nova política no es pot fonamentar en receptes tan antigues com és votar acontentant al govern i d’altra banda intentar generar una operació de rentada de cara».

Des d’EUIB instem a Podem i a MÉS a què s’oposin a aquesta carretera i surtin d’aquesta posició hipòcrita envers el seu electorat. Per últim, seguim promocionant i facilitat una xarxa d’activistes ecologistes, que ja han iniciat els primers contactes per organitzar la resistència al projecte des de fora de les institucions, amb els activistes, amb la lluita al carrer amb la ciutadania.

Share This