Esquerra Unida de Sta. Maria s’ha reunit amb l’alcalde per Més, el senyor Nicolau Canyellas, per presentar una sèrie de recomanacions en matèria Escombraries, Urbanisme, Equipaments públics (piscina municipal, parcs infantils). En primer lloc volem felicitar a l’alcalde pel seu estil aperturista, dialogant i un tarannà clarament progressista. EU Sta. Maria establirà una reunió mensual per fer observacions i aportacions a les problemàtiques locals així com rebre les explicacions institucionals sobre la política local per ser traslladades a les bases socials d’EU a Sta. Maria.

En segon lloc desitgem fer una crida a la població de Sta. Maria perquè participin de forma col·laborativa en la implantació de borsa vermella. Així com que reprovin les accions incíviques que puguin observar, com deixar les escombraries en les papereres dels parcs. Per la seva banda, l’ajuntament es compromet a buscar una solució estructural al problema de les escombraries dipositades als parcs infantils, malgrat les dificultats que presenta l’anomenada Llei Montoro en matèria de despesa pública. Referit a la piscina municipal, Eu Sta. Maria ha aconseguit que algunes de les seves demandes en matèria de salut i ecologia siguin ateses amb èxit, les dutxes, per exemple, es modifiquin a un polsador automàtic que permet l’estalvi d’aigua i un ús eficient d’aquesta, tan preuada i necessària.

Així mateix, s’ha sol·licitat un codi de sanció per a la piscina perquè el civisme i la igualtat de tracte es pugui aplicar sense cap arbitrarietat. També hem sol·licitat millor material i equipació per als socorristes. Cal recordar que l’assemblea d’EU s’ha reconstituït a mitjan legislatura davant el buit creat per la caiguda de Movem i Guanyem, amb tot, s’ha iniciat un autèntic treball d’oposició constructiva, amb un important treball de base. El record de vot a EU a Sta. Maria és considerable i l’organització aspira a recuperar una presència rellevant a l’ajuntament de Sta. Maria del Camí.

Share This