Esquerra Unida de Campos, denúncia per delictes d’odi a un home que ha llençat comentaris homòfobs, racistes, xenòfobs, masclistes, mitjançant la xarxa social Facebook, els quals han aconseguit un nivell de radicalitat completament exacerbant i incitant de manera molt evident a realitzar delictes de sang sobre dones, “moros” i “rotjos”.

Aquest individu, que respon a les sigles T.G.F., provoca i incita a través de les xarxes, projectant una gran preocupació sobre EU Campos, doncs no desitgem que la crispació social i la reacció per part dels autoritarismes s’ensenyoreixin de l’ambient en la localitat de Campos.

Evidentment, una població petita no gaudeix d’una unitat de delictes d’odi en el seu cos de policia local, per això, fem tal reivindicació perquè l’Ajuntament de Campos generi els mecanismes necessaris, ja sigui a través de la policia local com del jutge de pau, que aquestes situacions de projecció d’odi indiscriminat als col·lectius vulnerables, així com l’intent d’acoquinar l’activisme d’esquerres que només busca una societat més justa, tolerant i lliure, mitjançant l’acció política.

Des d’Esquerra Unida Campos no permetrem que el feixisme reneixi en la nostra comunitat, i pensem que ha d’existir una denúncia social, un rebuig social proactiu enfront de la circulació de l’odi a mitjançant les xarxes. Generant tensió social i projectant i anunciant intenció de delictes de sang. Esperem la condemna, i reprovació de tota la societat civil davant aquestes reaccions d’apologia del feixisme Així com la incorporació de recursos locals per articular aquestes denúncies, desitgem que l’Estat espanyol sigui un lloc on es compleixin els Drets Humans en tota la seva esplendor.

 

Share This