Claudia Reigosa de la Cruz (1997, Ciutat de l’Havana, Cuba) va ser triada ahir capvespre com a nova responsable de la coordinació de l’Àrea de la Dona d’Esquerra Unida de les Illes Balears.

L’Àrea de la Dona d’EUIB va elegir ahir capvespre en Assemblea la que serà la seva coordinadora els pròxims anys. Claudia Reigosa, de 20 anys i nascuda a la Ciutat de l’Havana, recull el testimoni de Rosario Navarro qui havia desenvolupat les tasques de coordinació els darrers anys.

Reigosa porta 2 anys de militància activa, tant a Joves d’EUIB com a Esquerra Unida de les Illes Balears, en diferents àrees del partit i s’ha guanyat la confiança de totes les companyes gràcies a la seva implicació i criteri a l’hora de treballar.

La nova responsable de l’Àrea de la Dona d’EUIB va declarar després de l’Assemblea «Estic molt contenta per la confiança dipositada en mi per part de totes les companyes, igualment voldria destacar i agrair la bona feina feta per la companya Rosario Navarro».

Segons Reigosa «la feina que volem desenvolupar a l’Àrea de la Dona és clara: seguir les línies decidides a nivell federal, promovent la participació de l’afiliació femenina, a més l’afiliació de noves lluitadores per tal de fer créixer el moviment i d’aquesta manera continuar la lluita contra el patriarcat que van iniciar moltes abans de nosaltres».

Per acabar, Reigosa va anunciar l’organització d’unes jornades feministes pel pròxim mes de novembre on «transmetrem a la societat la necessitat de la lluita feminista en tots els sentits, creiem que el primer pas a donar és la conscienciació de tota la societat, ser dona no és fàcil en una societat com la nostra i hem de conscienciar per tal de lluitar contra la injustícia»

Des d’EUIB volem felicitar a Claudia Reigosa per la seva elecció i transmetre la total confiança de tota l’organització en la seva feina i implicació, estem segures que amb el seu tarannà aconseguirà arribar a totes les metes que es proposi.

Share This