Davant la confusió creada, arran d’una falta de concreció en la nota de premsa d’EUIB, sobre l’anunci del Consell Insular de Mallorca de reactivar les grans obres viàries, des d’Esquerra Unida de les Illes Balears, volem aclarir el següent:

EUIB no només aposta per una targeta única en els serveis de TIB i SFM, que ja existeix, sinó que va més enllà. La nostra aposta és per una targeta única que pugui utilitzar-se en els diferents transports públics a tots els nivells, Illes Balears, Illes i municipis.

Si bé és cert que a la nota de premsa vam publicar que la targeta única havia de ser per TIB i SFM -repetim, ja existent- açò va ser degut a una manca de concreció.

Creiem que és necessària una targeta única que sigui útil per tots els desplaçaments en transport públic de la Comunitat Autònoma, incloent-hi els serveis de transport municipal -com podria ser el cas de Palma amb EMT- i el de les diferents illes.

Share This