Davant els darrers esdeveniments al voltant del tema català, i en vistes del més que probable desplegament de l’article 155 de la Constitució -prèvia aprovació pel Senat- Esquerra Unida d’Eivissa i Formentera exigeix al senador del PP Santiago Marí que, com a únic senador per les Pitiüses, doni compte a la ciutadania del sentit del seu vot al respecte i expliqui les raons per les quals el Govern espanyol activa aquest article.


Així mateix, EUEF demana les explicacions pertinents en cas que el representant al Senat de totes les formentereres i eivissenques voti favorablement l’aplicació del 155 i impliqui el nom d’aquestes illes en la vulneració de l’autonomia catalana donant el seu vistiplau a la intervenció de l’Estat de les institucions de Catalunya.

 

 

Més informació

Artur Parrón i Guasch, coordinador d’EUEF, 666.155.819.

Share This