Vanessa Díaz, serà la Coordinadora de l’assemblea.

Dissabte es va constituir a la Mola l’Assemblea Insular d’Esquerra Unida de Formentera. La militància d’EU va decidir constituir-se en assemblea insular.

A la reunió constitutiva hi varen assistir Juanjo Martínez, coordinador d’EUIB i Artur Parrón, coordinador d’EUEF. Per unanimitat es va decidir situar al capdavant de la nova assemblea, com a coordinadora insular, a Vanessa Díaz.

El coordinador d’EUIB, Juanjo Martínez va destacar el fet que, per primera vegada, EU consta d’assemblees a cadascuna de les quatre illes.

Per la seva part, Vanessa Díaz, es va comprometre a treballar activament pel benestar de la gent de Formentera i per aconseguir una societat més justa i igualitària, així com a defensar la sostenibilitat ambiental i territorial, tal com correspon al projecte d’EU, que té un caràcter anticapitalista, republicà, feminista i ecologista.

Share This