Juan José Hinojo, company d’EU Pitiüses i regidor a Eivissa, participarà els pròxims dies d’unes jornades organitzades pel grup GUE/NGL al Parlament Europeu i tenen com a objectiu reunir a activistes i experts del conjunt de la Unió Europea per intercanviar informació i denunciar la progressiva externalització de les nostres fronteres.

L’externalització de les fronteres és un element central de les polítiques migratòries i d’asil que s’estan implementant en l’àmbit europeu i que suposa un atac frontal als drets de qui tracten d’arribar a Europa.

Seguint amb la mateixa línia, Juanjo Martínez (Coordinador General EUIB), Eduardo Sánchez (Secretari d’Organització) i Alfonso Rodríguez (Regidor d’Esquerra Oberta de Calvià) es desplaçaran a Brussel·les el dia 6 per participar en unes jornades que realitza la delegació d’Izquierda Unida, per tal de millorar els canals de comunicació i l’efectivitat institucional a l’hora d’abordar les diferents problemàtiques que es pateixen a les Illes Balears.

Share This