Un cop iniciats els expedients d’expropiació dels terrenys on es vol construir l’autovia que portarà de Llucmajor a Campos, es fa palesa la perseverança del Govern del Consell Insular de Mallorca en l’error.

No entenem com un partit que es vol dir ecologista, com és Més per Mallorca, permet que es construeixi una autovia d’aquesta magnitud amb la seva corresponent destrucció del territori.

Ho venim denunciant fa temps, l’autovia que connectarà Llucmajor amb Campos és del tot innecessària, més si tenim en compte el consum de territori que serà necessari, i és per això que des d’EUIB ens hi hem oposat frontalment des del primer minut.

Creiem que encara s’és a temps a rectificar, i és per això que instem al Consell Insular de Mallorca a aturar aquesta barbaritat i recapacitar sobre la necessitat o no de més consum de territori a Mallorca o és millor invertir en la conservació de les infraestructures ja construïdes, dotant-les així dels mitjans necessaris per tenir unes carreteres encara més segures.

Sabem que es troben en una situació difícil, ja que hi ha interessos privats darrere d’aquesta obra per tal d’explotar urbanísticament la zona, però, per lleialtat a la ciutadania i per respecte al medi ambient, s’han de posar per damunt els interessos generals abans que les pressions d’uns lobbys que actuen sense impunitat.

Share This