Esquerra Unida participarà, un any més, de les festes de Sant Sebastià a Palma col·locant una caseta a la Plaça des Mercat.

Com cada any, s’aprofitarà la celebració del patró per reivindicar, de manera festiva, la conscienciació en una de les problemàtiques que assolen a la societat.

La jornada començarà a les 20 h, de demà 19 de gener, amb l’obertura oficial de la caseta a la Plaça des Mercat, on es celebrarà una torrada popular amenitzada pel DJ Aparicio i on es podrà trobar diferent material relacionat amb les propostes de l’organització.

A la mateixa hora, Juanjo Martínez atendrà als mitjans de comunicació que es vagin apropant i als quals parlarà de la problemàtica triada per aquest any, la pobresa energètica. Segons Martínez «aquesta és una realitat que pateixen milers de persones a les illes, per això creiem important encetar el debat dins la societat per tal de fer consciència i poder fer front a una lluita que esdevé necessària»

Així doncs, convidem a tots els mallorquins i visitants a venir a compartir festa i reivindicació amb nosaltres.

Share This