Esquerra Unida ha donat suport al comitè d’empresa de SFM en la demanda d’augment de personal per tal de cobrir les necessitats bàsiques del servei.

El Comitè d’Empresa es va reunir dimarts amb el Director General de Transports, Jaume Mateu, qui va assegurar que s’està treballant per ampliar la plantilla i els serveis, ambdues coses amb moltes limitacions per la desfeta que s’ha patit els darrers anys.

Després del conflicte laboral que es va viure fa dos anys, i que es va mantenir viu fins que el Govern va intervenir l’any passat, sembla que aquest cop el Govern s’ha cobert les espatlles per no patir un revés a poc més d’un any de les eleccions.

Mateu va assegurar que farà tot el possible per accelerar les gestions per fer realitat l’augment de plantilla que es reclama des d’SFM. Des d’EUIB donam tot el nostre suport a SFM amb aquesta demanda necessària per treballadors i societat, i esperem que el Govern Balear compleixi amb la seva part per tal de millorar les condicions laborals i de servei per, d’aquesta manera, evitar un altre conflicte laboral.

Share This