Juan Antonio Oliver, nascut a Marratxí l’any 1983, va ser triat ahir com a Coordinador local de l’Assemblea de Marratxí.

Oliver és militant d’Esquerra Unida des del 2009 i afiliat al partit des de l’any 2013. Als seus primers anys d’implicació social va formar part de diferents lluites obreres, integrant-se a les Joventuts de Comissions Obreres per més tard passar a formar part de CCOO i encarregar-se de la coordinació dels auxiliars de seguretat, sent l’encarregat d’informar els treballadors dels diferents comitès d’empresa, així com de coordinar les diferents mobilitzacions en el sector.

En l’apartat laboral, combina el treball de vigilant de seguretat i el de conductor de vehicles privats en l’estiu, accedeix a la coordinació de l’organització a Marratxí després d’una assemblea celebrada ahir dimecres i on va ser elegit per unanimitat.
Després de ser elegit, Oliver va declarar ser conscient del moment que ha passat l’organització després de produir-se una excisió que va afectar el partit a nivell insular, però també a l’organització de Marratxí, és per això que “vaig oferir-me per encarregar-me de la coordinació d’EU Marratxí perquè he cregut que era el moment d’augmentar la meva implicació, amb moltes ganes i il·lusió” per afegir poc després “fins al moment, he intentat conciliar les postures que existeixen respecte a l’organització, reunint-me amb les persones afiliades i simpatitzants. Crec fermament que després d’una situació com la que es va viure, és moment de mirar cap endavant i treballar per crear una organització forta que respongui a les demandes ciutadanes i que faci front als conflictes socials que existeixen en el nostre municipi”.

Des d’Esquerra Unida de les Illes Balears, s’ha felicitat a Oliver i a tota l’assemblea de Marratxí per aquesta nova elecció, brindant-los totes les eines i suport necessari en aquesta nova etapa. Juanjo Martínez ha declarat “estem molt contents que una persona com Juan Antonio sigui l’encarregat d’engegar la maquinària de nou, ens coneixem des de fa molts anys i hem compartit moltes lluites, des de la federació estem segurs i confiats que el seu bon fer donarà els resultats esperats.”

Share This