L’economista serà present a l’acte central de la I Escola d’Hivern de Formació Política d’EUEF

Eduardo Garzón, reconegut economista i col·laborador a diversos mitjans de comunicació, participarà aquest dissabte, 10 de febrer, al debat sobre els mites econòmics de la dreta que organitza Esquerra Unida d’Eivissa i Formentera. L’acte tindrà lloc a les 20 hores al Centre Cultural de Puig d’en Valls i s’emmarca dins de la I Escola d’Hivern de Formació Política de l’organització.

En uns temps on l’economia de mercat i el capitalisme més salvatge devoren els drets de les classes populars, cal una visió alternativa per cercar la justícia social i la redistribució de la riquesa. El debat al que participarà Garzón (acompanyat per Juanjo Martínez i Artur Parrón, coordinadors d’EUIB i d’EUEF, respectivament) vol posar sobre la taula aquestes alternatives i desmitificar que l’economia no pot estar al servei de les majories socials.

Esquerra Unida organitza aquest debat i aquesta escola amb l’objectiu de compartir experiències i construir alternatives per a la transformació social. Es realitzaran 4 tallers formatius durant el cap de setmana i l’esmentat debat dissabte dia 10.

La I Escola d’hivern de Formació Política comptarà amb la presència de més d’una desena d’experts en diferents camps. Dissabte 10 a la tarda, a partir de les 16 h Juan Manuel Rodríguez, Secretari General de la Joventut Comunista de Catalunya, i Caterina Fuster de Joves d’Esquerra Unida de les Illes Balears seran els ponents del taller «La lluita de les organitzacions juvenils». Posteriorment, l’equip de comunicació d’Izquierda Unida Federal, més coneguts com “La Cueva”, faran un taller d’“Eines per a la comunicació política”.

Diumenge 11 a partir de les 10.30 Begoña Marugán, doctorada en Sociologia i membre de la direcció confederal de CCOO, i Carolina Abad, portaveu d’Igualtat d’USO Illes Balears, seran les ponents del taller «Bretxa salarial i discriminació de gènere al món laboral». A partir de les 12 h es celebrarà el taller «Llei Montoro i política econòmica als municipis» a càrrec de Carlos Sánchez Mato, exregidor d’Hisenda d’Ahora Madrid, i Fernando García, economista i tècnic d’hisenda membre de GESTHA.

Share This