Aquest passat cap de setmana, es va portar a terme a Eivissa, la 1a Escola d’hivern d’EUIB. Un cap de setmana de formació organitzat per Esquerra Unida de les Illes Balears amb la col·laboració de la formació d’Eivissa i Formentera.

Una trobada oberta a afiliats, simpatitzants i a la població en general, que va reunir a un elevat nombre de persones vingudes de totes les illes. Dissabte matí, a primera hora, sortien en ferry des de Palma unes 50 persones, direcció Eivissa on es van trobar amb els militants de les Pitiüses.

Unes jornades de formació amb molt èxit de participació i que varen comptar amb ponents de la talla d’Eduardo Garzón, Begoña Marugan o Carlos Sánchez-Mato.

La 1a Escola d’hivern de la història del partit a les Illes Balears es va iniciar dissabte capvespre amb una primera conferència sobre «La lluita de les organitzacions juvenil» presentada per Juanjo Hinojo (secretari d’organització d’EUEF, regidor de Guanyem i membre de Joves d’EUIB) i va comptar amb la participació de Caterina Fuster (joves EUIB) i Juanma Rodríguez (secretari general de les JCC).

A continuació es va portar a terme una conferència sobre les «Eines de comunicació política», per part de Miky Corregidor i Alejo Sanz, membres de l’equip de comunicació d’IU, equip que es va donar a conèixer durant la campanya electoral del desembre de 2015 amb el nom de «La Cueva».

Per acabar la jornada, es va celebrar l’Acte central amb la participació d’Eduardo Garzón (economista), Juanjo Martínez (Coordinador general d’EUIB) i Artur Parrón (Coordinador d’EUEF), on es va parlar dels «Mites econòmics de la dreta»

El diumenge matí es van portar a terme dos tallers més, el primer sobre la «Bretxa salarial i discriminació de gènere al món laboral» per Begoña Marugan (membre de CCOO confederal) i Cristina Abad (USO Balears). La segona, i darrera, va tractar sobre «La llei Montoro i política econòmica als municipis» per Carlos Sánchez Mato (regidor d’Ahora Madrid i IU) i Fernando García (GESTHA).

Des d’EUIB sa valorat molt positivament l’experiència, comptant amb una gran participació i amb uns ponents de primer nivell. Volem agrair a totes les persones que han participat tant en l’organització, ponents o assistents, estem segurs que l’èxit d’aquestes jornades ens portarà a celebrar moltes més edicions de l’Escola d’Hivern d’EUIB.

Share This