L’àrea animalista d’EUIB insisteix de nou en la creació de l’oficina de protecció animal després de l’últim cas de maltractament animal a Palma. Fa uns dies un home agredia amb una barra de ferro al seu gos per no obeir-li i amenaçava als veïns que l’increpaven per aquest maltractament. L’home va abandonar malferit al gos i van ser unes veïnes de Palma que van portar l’animal al veterinari que posteriorment va ser traslladat a Son Reus, a l’espera de la resolució judicial del cas, ja que l’individu va ser detingut i posat a disposició del jutge, que el va deixar anar després de prendre-li declaració.

Oficina de protecció animal

Des d’EUIB han recordat que a Palma es va declarar «ciutat amiga dels animals» l’any 2015 i han insistit que, per tant, l’oficina de protecció hauria de ser «una prioritat».

La introducció d’un telèfon d’atenció 24 hores sobre casos de maltractament animal, control i seguiment del compliment de l’ordenança dels animals a la ciutat, gestió de queixes per part dels ciutadans en matèria d’animals, investigar casos de maltractament, campanyes d’adopció, sancionar per incompliment de la llei de benestar animal, entre altres mesures és el que sol·licitem des de l’àrea animalista d’EUIB.

Des de l’àrea animalista també sol·liciten canvis en els protocols de Son Reus per a benefici dels animals.

El coordinador de l’àrea animalista d’EUIB, Guillermo Amengual, sol·licitarà en breu una reunió amb el Consell de Mallorca per tractar aquest assumpte després de la negativa reiterada de Palma en la creació d’aquesta oficina.

Més de 2.300 persones signen la petició per adoptar al gos maltractat

Des de l’àrea animalista es va engegar una recollida de signatures per sol·licitar l’adopció immediata de Dan, el gos maltractat, i que s’inclogui al seu actual propietari en la llista de maltractadors d’animals.

Indignació amb la passivitat sobre l’ordenança de les galeres de cavalls de Palma

Des d’EUIB mostren la seva indignació, la qual comparteixen milers de ciutadans de Palma, per la passivitat en la tramitació de la nova ordenança de les galeres de cavalls de Palma, després de més de 1.200 dies sense tirar endavant la nova ordenança de les galeres, incomplint reiteradament alguns partits del Pacte les seves promeses electorals.

Share This