El Coordinador general d’Esquerra Unida de les Illes Balears ha fet una crida a l’assistència massiva a les manifestacions del dissabte 17 de març, en la qual es reclamaran el dret a unes pensions dignes.

Segons Martínez “aquesta manifestació és resultat de la mala gestió del Govern espanyol, en pocs anys s’ha vist com han buidat la guardiola de les pensions per poder regalar els diners als bancs, provocant que les pensions quedessin congelades -i en alguns casos, fins i tot, disminuint- fent perdre als pensionistes poder adquisitiu i portant-los a una situació de precarietat.”

A més, el Coordinador d’EUIB ha afirmat que “és el moment de defensar les pensions, pels nostres avis i àvies, pares i mares, però també per nosaltres mateixos, pel present i pel futur. L’estratègia del PP és clara, acabar privatitzant les pensions perquè els seus amics puguin fer negoci amb aquestes.” i ha afegit que “des d’Esquerra Unida fa anys que denunciam aquesta situació, ha arribat l’hora de tornar a sortir al carrer i tornar a conquerir els drets que ens han estat robats.”

Per acabar ha sentenciat que “És per això que animam a la militància d’Esquerra Unida, però també a la ciutadania de les Illes Balears a assistir a les manifestacions a les seves respectives illes”.

Share This