Juanjo Martínez es va reunir ahir amb Josep De Luís, nou president de l’Obra Cultural Balear. La trobada va servir per felicitar a De Luís per la recent elecció com a president de l’entitat i també per trobar vies de treball i col·laboració.

Entre els diversos assumptes tractats, es va parlar sobre la manca de democràcia que pateix l’Estat espanyol i la preocupació compartida de l’OCB i EUIB que suposa això.

Si bé el nou president va deixar clar que les relacions amb els partits polítics serien cordials i de col·laboració, va recordar que una entitat com l’OCB no es pot decantar per cap partit en especial. Així, des d’EUIB es va oferir ajuda i col·laboració en totes les línies de treball que siguin necessàries a les diferents institucions.

Juanjo Martínez va anunciar-los que s’està preparant una PNL per presentar al Congrés dels Diputats, des de diferents federacions d’IU (Balears, Catalunya, País Valencià, Euskadi i Galícia), sobre sobirania i el respecte a les diferents nacions de l’Estat, també va anunciar que la formació d’esquerres estaria molt contenta i agraïda si l’OCB volgués participar d’aquesta PNL, així com ho faran entitats germanes de l’OCB als diferents territoris.

Després de la reunió, Martínez va declarar: “ha estat una reunió productiva, ens ha agradat conèixer al nou president de l’OCB, Josep De Luís, i veure que l’entitat és molt viva en un moment on se la necessita més que mai. No hem d’oblidar la gran tasca cultural i lingüística que porta a terme, i la millor manera d’agrair-ho és reconeixent el treball que fan i ajudant-los en tot el que estigui a la nostra mà.”

Share This