Fa just un mes, Esquerra Unida de les Illes Balears va presentar una PNL, al Congrés dels Diputats, per treballar l’OSP entre les Illes Balears i diferents punts de la península. PNL que va ser aprovada pel Congrés i que proposava la creació d’una mesa de debat sobre les possibilitats de declarar certes rutes aèries OSP.

Més per Menorca ha reclamat avui la declaració d’OSP per, entre altres coses, obligar a les companyies aèries a oferir un servei d’acompanyament a menors.

El coordinador general d’EUIB, Juanjo Martínez, ha brindat la col·laboració del partit per tal d’avançar en aquest sentit i ha declarat que: “Volem recordar a Més per Menorca que ja hi ha una PNL aprovada, i que només s’ha de recollir el testimoni i començar a treballar-la conjuntament entre el Govern Balear i el Govern espanyol. És per això que, animem a Més per Menorca, com a partit d’esquerres i formació que dóna suport a l’Equip de Govern, a insistir a l’equip de govern per tal que es comenci a treballar en els punts aprovats a la PNL presentada per EUIB i, inclús, a portar-la més enllà i afegir els punts que es considerin necessaris.”

Share This