Des que es va conèixer la decisió de construir un centre comercial a ses Fontanelles, Esquerra Unida s’hi havia mostrat contrària a aquesta pels problemes que podia comportar.

Problemes com el, més que evident, mediambiental amb la construcció de 72.000 m². Però també el de l’especulació, de l’esclafament del comerç de proximitat, perpetuar un model econòmic i laboral nociu, etc.

“És per això que avui, després de tants anys de lluita, des d’Esquerra Unida de les Illes Balears no podem fer altra cosa que celebrar l’extinció de la llicència de construcció. Volem un altre model per Mallorca i per les Illes Balears, hem d’encetar un nou període de sostenibilitat en tots els sentits, ses Fontanelles només feia que perpetuar el model del Partit Popular d’especulació, precarització del treball i explotació del territori”, ha declarat Juanjo Martínez.

Des d’EUIB també s’ha afirmat que malgrat que encara es pugui construir un petit centre comercial de 2000 m², dins de la gravetat de l’assumpte, podem valorar que l’extinció de la llicència és un èxit del teixit associatiu i, des d’aquestes línies, volem felicitar al GOB i a la Plataforma Salvem Ses Fontanelles pel gran treball realitzat.

Share This