L’Àrea de la Dona d’Esquerra Unida exigeix unes disculpes públiques i la dimissió de l’actual batlle de Campos (PP) per menysprear i insultar a les dones en un vergonyós tuit, arran de la sentència de «La Manada».

El batlle de Campos, Sebastià Sagreras, pregunta diverses vegades en una discussió a la xarxa social Twitter en quin moment va dir «no» la jove agredida i violada per la Manada: «No entro a valorar el que ha dit la justícia i sense voler polemitzar et pregunto si em pots ajudar a trobar on va dir «no» aquesta noia. He rebuscat i no ho trobo. Gràcies.»

Des de l’Àrea de la Dona es condemnen aquestes declaracions del batlle del PP i exigeix al PP de Balears que prengui mesures i cessi a Sebastià Sagreras.

«Són unes declaracions intolerables. És un insult i menyspreu no només a la víctima sinó a totes les dones. Sebastià Sagreras no pot romandre ni un segon més com a batlle de Campos i el PP de Balears hauria de prendre mesures exemplars contra un polític que no té respecte per les dones».

L’Àrea de la Dona recorda a Sebastià Sagreras que, bastant ha patit la jove agredida per la Manada com per estar rient-se d’ella. «Sr. Sagreras demani perdó i abandoni l’ajuntament. No és no», afegeixen des d’EUIB.

Esquerra Unida considera un insult la condemna de nou anys per als membres de la Manada en considerar només un abús i no una violació i espera que prosperin els recursos presentats i que aquests delinqüents siguin condemnats com es mereixen.

Share This