Juanjo Martínez, coordinador general d’Esquerra Unida de les Illes Balears, s’ha desplaçat aquest matí a Madrid com a membre de la direcció federal d’Izquierda Unida.

En aquesta trobada es debatrà sobre la política d’aliances i la confluència amb totes les organitzacions de l’esquerra transformadora per derrotar la dreta.

Aquesta trobada servirà per parlar de la fórmula que es treballarà per aconseguir un acord a la Comunitat Autònoma -i també en l’àmbit de l’Estat- de cara a les Eleccions Europees, Autonòmiques, Insulars i Municipals del pròxim any.

Juanjo Martínez ha declarat que “és del tot probable que en aquesta reunió es proclami una clara consigna en favor de la unitat popular, a partir d’un calendari on les federacions -com EUIB- establiran el tempo de contactes i debats.” I ha afegit que: “des d’EUIB tenim pensat fer una ronda de contactes amb totes les organitzacions polítiques i socials de les Illes per tal de construir una candidatura guanyadora que impedeixi a la dreta governar i pugui generar alternatives polítiques reals davant la greu situació social que es pateix arreu de l’Estat espanyol i, en especial, les Illes Balears.”

Share This