EUIB s’ha mostrat satisfeta davant de l’acord al qual ha arribat Nova Canària amb el Govern espanyol i que garantirà el 75% de descompte per a residents tant en transport aeri com terrestre.

Des d’EUIB també s’ha volgut felicitar al Govern Balear per les gestions fetes per aconseguir aquesta fita tan important pels residents a les Illes Balears.

Per altre costat, no s’ha volgut ignorar el fet que fa molts anys que es reclama un augment del descompte i que des de Madrid sempre han mirat cap a un altre cantó. Ha estat ara, quan el Partit Popular s’ha vist acorralat, per no poder aprovar els Pressupostos Generals de l’Estat, que s’ha obert al diàleg i a concedir algunes de les peticions dels partits que han de donar suport a aquests Pressupostos.

Juanjo Martínez ha declarat que “donem l’enhorabona al Govern Balear per persistir fins a aconseguir-ho i un 0 al PP de Rajoy per no pensar en les Illes fins que no ha necessitat un partit insular per aprovar els Pressupostos” i ha afegit que “aquesta actitud del PP no ens estranya, és el que han fet tota la vida, ofegar les Illes fins que les ha de menester per aconseguir un dels seus objectius i després concedir-nos algunes demandes.”

“El maltractament que pateixen les Illes s’acabarà quan aconseguim treure al Partit Popular del Govern de l’Estat, així que aquesta és la nostra missió, crear una majoria social contrària a aquesta manera d’actuar” ha sentenciat Martínez.

Share This