Esquerra Unida ha criticat aquest matí que els PSIB-PSOE es preocupi més per l’electoralisme que per les mesures concretes que s’han de portar a terme per avançar com a societat.

Avui, al Parlament Balear, s’ha aprovat una iniciativa on s’insta al Govern espanyol a facilitar una mort digna i a despenalitzar l’eutanàsia. Aquesta moció ha estat secundada pels partits d’esquerres i el PSIB.

Juanjo Martínez ha criticat que “just fa un any, des d’Izquierda Unida, va presentar una proposta similar al Congrés dels Diputats i el PSOE es va abstenir”, segons ha afirmat Martínez “no és la primera vegada que ho intentem i el PSOE sempre ha impedit que avancés.”

És per això que ara, a menys d’un any de les eleccions, “sorprèn que comencin a fer propostes progressistes, aquestes polítiques ens agraden però més ens hagués agradat que les fessin o donessin suport des de l’inici” afegeix el Coordinador d’EUIB.

“Som conscients que no podem confiar-nos de més amb el PSOE, al final és un dels partits del règim i s’està comprovant que cada cop s’allunyen més de les tesis dels partits d’esquerres progressistes. Estan demostrant que ja han engegat la maquinària electoral de cara el maig de 2019 i que no dubtaran en utilitzar les institucions per tal de guanyar vots” ha sentenciat Martínez.

Share This