Davant les declaracions de la Sra. Duran, relatives al compromís amb el desmantellament de Son Banya «més enllà de la propera legislatura» (sic), EU de Palma exigeix al principal partit de l’oposició clarícia, seriositat i honestedat (per variar) en un tema socialment tan sensible.

Després de molts d’anys de govern del PP, en què el poblat de Son Banya no feia altra cosa que créixer i on, fins i tot, es va tolerar que la famosa «Paca» es construís un xalet de dues plantes al mateix poblat, la gestió d’EU durant el govern de progrés presidit per n’Aina Calvo va esbucar una bona part de les cases (inclòs el xalet de referència) i va impulsar un important procediment de desnonaments que va tenir sentència favorable poc després d’acabar el mandat del Pacte de Progrés.

Malgrat les promeses del Sr. Isern, durant la campanya electoral, les sentències no es varen executar i, com sempre que governa el PP a Cort, el desmantellament de Son Banya va quedar paralitzat.

En lloc d’amenaçar amb querelles contra el company d’EU que va gestionar el tema, el que ha de fer el PP és aclarir sense cap tipus de dubte i amb una mica d’honestedat (insistim, per variar) si està disposat a culminar el desmantellament de Son Banya reiniciat en el present mandat o si mantindrà la seva complaença envers aquest gueto racista, el darrer de les seves característiques que encara es manté a l’Estat espanyol.

Share This