EU ha qualificat d’errada històrica la posada en marxa, per un govern d’esquerres, del desviament Llucmajor-Campos. Una obra que va ser projectada pel Partit Popular, emmarcada dins la política de desenvolupisme i consum de territori que va portar a terme Jaume Matas.

Des del primer minut, Esquerra Unida s’ha oposat a aquest projecte, que tindrà un impacte mediambiental i paisatgístic d’incalculables conseqüències, a més de suposar obrir la porta a la urbanització d’aquesta part de l’illa.

Des d’Esquerra Unida han declarat que “Animem al Govern a revertir aquesta situació abans que sigui massa tard, ja que les conseqüències seran enormes. La gent que ens considerem d’esquerres, ecologistes i que estimem la terra, no podem consentir que es realitzin aquest tipus d’obres i aquest tipus d’activitats que són tan nocives pel medi ambient i la sostenibilitat de Mallorca.”

Share This