Esquerra Unida de les Illes Balears vol mostrar públicament l’alegria que suposa el final de l’era Rajoy, després d’haver sortit favorable -aquest matí- la moció de censura que va proposar el PSOE contra Mariano Rajoy, ja expresident espanyol i president del partit més corrupte d’Europa.
 
Juanjo Martínez ha declarat que “tot i que ens alegrem del final d’aquesta etapa de regressió en tots els sentits, l’alegria és mesurada i continguda, ja que qui governarà serà Pedro Sánchez, el mateix que va donar suport al canvi del codi penal, al 155 i a la reforma laboral.”
 
Dins d’aquesta alegria, també “tenim certa esperança, es pot obrir una nova etapa on desitjam que Pedro Sánchez formi un govern d’esquerres, no només sobre el paper sinó també en les accions polítiques que porti a terme” ha declarat Martínez, per seguidament afegir que “ara és el moment per derogar la llei Montoro, que està ofegant a les administracions, les reformes laborals, recuperar drets socials, modificar la Constitució i, una de les coses més importants del moment, solucionar el conflicte català de manera dialogada.”
 
Per acabar, el Coordinador d’EUIB, ha recordat que “és una llàstima que fins ara el PSOE no hagi tingut voluntat d’ajudar a propiciar els canvis necessaris a l’Estat espanyol, la majoria d’esquerres existeix avui i existia fa un any, però és el moment de mirar endavant i construir l’espanya justa i igualitària que tots volem, per tant, és moment de donar l’enhorabona a Pedro Sánchez i començar a caminar per construir una democràcia real.”
Share This