OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Les dades fetes públiques, per la Direcció Insular d’Infraestructures i Mobilitat del Consell de Mallorca, confirmen l’augment de la mitjana diària de vehicles que circulen per la Via Cintura de Palma.

En els dos darrers anys la mitjana ha crescut en 20.000 vehicles diaris, cosa que eleva el número a 190.000 cotxes diaris circulant per Via Cintura.

Des d’Esquerra Unida ja es va avisar d’aquest augment el juliol passat i exigíem mesures al Govern i al Consell per tal de reduir la pressió dels vehicles sobre l’Illa.

Els efectes negatius de tal alta intensitat no només es tradueixen en embussos a les carreteres, que és l’efecte més visible, sinó a nivell de contaminació i a nivell social degut a la massificació.

Juanjo Martínez ha declarat que “des d’Esquerra Unida apostem fermament en un model amable amb les persones i el medi ambient, per això és necessari reforçar el servei de transport públic en tots els sentits. És imprescindible prendre mesures abans que sigui massa tard, el Govern i els Consells s’han de posar les piles.”

Share This