EUIB realitzarà en les properes setmanes una consulta a la seva militància per demanar la ratificació del preacord arribat amb Podem i Equo, i que alhora que es permeti continuar amb les negociacions fins a arribar a l’acord final de què ha de ser una coalició electoral de cara a les eleccions de l’any vinent.

Aquesta consulta es portarà a terme entre els dies 12 i 16 d’aquest mes de manera telemàtica, i es reserva la data del 17 de juny per realitzar la votació presencial a les tres seus que té Esquerra Unida a Mallorca, Menorca i Eivissa.

Des de la Coordinadora Interinsular s’ha declarat que «aquesta consulta és necessària, per a fer de la nostra organització, una organització el més horitzontal possible. La militància decidirà si li agrada el preacord al qual hem arribat o, per contra, si hem de canviar el rumb seguit fins ara.»

Share This