Des d’EUIB considerem que és absurd que el mateix tribunal que fins en 3 ocasions anteriors els ha denegat la llibertat condicional per considerar que existia risc de fugida o de reincidència, ara canviï d’opinió. Els 5 membres de “La Manada” no han complert la seva pena, ni tampoc s’han rehabilitat. Molt al contrari, amb certs mitjans d»informació’ com a altaveus, s’han dedicat a seguir atacant a la jove, allargant el seu sofriment.

El tribunal els han prohibit comunicar-se amb la víctima, com si el problema fos aquest i no el perill real que aquest grup de depredadors sexuals suposen per a qualsevol altra dona amb la qual, desafortunadament, puguin creuar-se en el seu camí.

Considerem que és sagnant que no vegin risc de reincidència quan encara tenen en curs altre judici per abús sexual, el de la jove de Pozoblanco, i quan en els seus xats privats parlen de drogar i violar dones.

D’aquesta manera, des d’Esquerra Unida de les Illes Balears, volem mostrar el nostre total rebuig a aquesta decisió i exigim al tribunal que recapaciti davant el perill que suposen els membres de “La Manada” per a la societat però, sobretot, per a les dones.

Share This