El passat dissabte dia 23, Esquerra Unida de les Illes Balears va portar a terme una participada assemblea a Santa Maria del Camí.

En aquesta assemblea es va debatre el nou model organitzatiu que s’està creant per a Izquierda Unida, per tal de democratitzar encara més la formació i alhora dotar-la de més flexibilitat i, d’aquesta manera, adaptar-se a la nova realitat 2.0 de la política i societat.

També es va aprofitar per refermar el compromís amb la república i els seus valors, com la radicalitat democràtica, la justícia socials i per record a les persones que han estat referents i que ens inspiren per crear una societat justa i igualitària.

I per acabar, també va servir per refermar el compromís amb la unitat popular, per construir una nova societat i derrotar a la dreta d’aquest Estat.

Juanjo Martínez ha declarat que “l’assemblea interinsular ha estat molt positiva i encoratjadora de cara a enfrontar-nos a les lluites socials que són vigents en aquests moments i les que vindran.”

Share This