Davant la publicació de les dades semestrals dels preus dels lloguers, per part de pisos.com, i que aquestes fan palès un augment del preu del lloguer residencial d’un 12,13% durant els 6 primers mesos de l’any 2018, Esquerra Unida s’ha pronunciat aquest matí destacant que aquestes dades són vergonyoses.

“En un moment on, en teoria, s’està intentant controlar el lloguer turístic per tal de frenar l’especulació i frenar la fugida obligatòria de les persones residents de les ciutats, considerem que és inacceptable i vergonyós que estigui succeint això” ha declarat Juanjo Martínez.

Per al Coordinador d’EUIB “ja fa temps que els preus dels lloguers són desorbitats, s’està creant la mateixa bombolla que ens va fer passar uns anys duríssims econòmicament, és necessari que es posi remei des de la política a aquesta situació, abans no tornem a trobar-nos en la mateixa situació.”

És per això que Martínez ha reclamat al Govern Balear “que treballi intensament en un pla de xoc per revertir la situació, per tal de frenar aquest despropòsit que, a més de les evidents conseqüències econòmiques negatives per a les famílies, també suposa conseqüències socials, culturals i mediambientals.”

Share This