EUIB s’ha pronunciat aquest matí sobre l’anunci de la Consellera de Serveis Socials i Cooperació -Fina Santiago- que el Govern Balear concedirà concerts a empreses i entitats que es facin càrrec de la gestió de les residències per a gent major.

Segons el Coordinador interinsular d’EUIB, Juanjo Martínez, això “suposarà una passa més cap a la destrucció de l’Estat del benestar“, perquè “quan acabin els concerts, les residències passaran a mans privades.

Martínez creu que “és necessària aquesta inversió -i moltes més- que està fent el Govern en dependència, però creiem que el destí d’aquestes ajudes a d’anar a les famílies i a invertir a recuperar i crear infraestructures que siguin gestionades des de les institucions.

Hem vist com el PP s’ha encarregat de destrossar l’Estat del benestar, i era d’esperar, però el que no esperàvem és que un govern suposadament progressista i d’esquerres col·labori amb el liberalisme” ha insistit Juanjo Martínez, que ha sentenciat que “esperam una rectificació del Govern i, en especial, de Fina Santiago de qui tothom sap de quina font ideològica ha begut sempre i, esperem, segueixi bevent.

Share This