Esquerra Unida de les Illes Balears ha reconegut avui que celebren la decisió del Consell Insular de Mallorca, de congelar el creixement urbanístic i turístic a 13 punts de Mallorca, encara que també ha recordat que aquest any s’han augmentat en 30.000 les noves places de lloguer vacacional.

Segons afirma Juanjo Martínez, Coordinador de la formació, “nosaltres estem d’acord que el turisme sigui limitat en aquests nuclis, però nosaltres volem anar una mica més enllà, volem que això s’estengui arreu de les Illes Balears i que volem una limitació de places, òbviament sense un increment d’aquestes.”

Per al Coordinador d’EU Mallorca, Justo Machado, “aquesta restricció es porta a terme en municipis molt castigats per aquesta pressió i arriben una mica tard, volem confiar que sigui una mesura efectiva allà on s’apliqui, però per al conjunt de Mallorca és ineficaç mentre es segueixi augmentant el sostre de places.”

Share This