El cas de Juana Mendoza preocupa molt a Esquerra Unida, per la seva transcendència i pels dubtes llençats sobre el funcionament de diferents serveis de l’Ajuntament de Palma

En primer lloc, sol·licitem al Sr. Antoni Noguera i als responsables polítics de les àrees competents, que realitzin un esforç d’empatia i prenguin totes les mesures necessàries perquè, quan Juana Mendoza hagi d’abandonar el centre on s’allotja ara, ho faci amb totes les garanties necessàries i que aquesta nova situació no es converteixi en un augment de la vulnerabilitat i precarietat d’aquesta família.

Entenem que existeixen uns protocols establers i que han de ser respectats, però tal vegada seria convenient la revisió d’aquests, donat que la situació econòmica i social que s’ha viscut aquests darrers anys i de les quals les conseqüències encara afecten multitud de famílies de Mallorca, justifiqui la modificació dels paràmetres emprats per a l’obtenció i/o denegació de serveis d’assistència social.

S’han llançat diverses acusacions/reprovaments, sobre l’empresa concessionària dels serveis i els criteris que apliquen, pel que entenem que l’Ajuntament de Palma hauria de realitzar les accions necessàries per esclarir i buidar dubtes d’una manera contundent.

D’es d’Esquerra Unida aprofitem aquesta ocasió per recordar als partits que governen l’Ajuntament de Palma, que s’acumulen les protestes de la ciutadania sobre la manera que tenen de fer front, o no fer front, als conflictes existents en diversos barris de Palma i que fa la impressió que han abandonat els fonaments polítics amb els quals es defineixen i pels quals van obtenir la confiança dels ciutadans de Palma. Les darreres actuacions, o no actuacions, del tripartit s’apropen més a polítiques més pròpies d’altres partits propers a l’espectre polític de la dreta antisocial, els quals havien anunciat combatre que a aquells que divulguen en els seus discursos.

Share This