EUIB ha comunicat que es sumarà a la concentració organitzada per CCOO, el pròxim 2 d’octubre a les 11.00 h davant la seu del Consell Insular de Mallorca, pels acomiadaments portats a terme a la finca pública Raixa.

El tripartit de govern del Consell Insular de Mallorca ha mantingut la política de privatitzacions portada a terme per UM i PP en legislatures passades. Una política que porta a la precarització del treball i a condicions laborals lamentables, mentre l’empresa explotadora hi treu un benefici econòmic.

Els auxiliars de servei han sigut els més afectats en aquestes privatitzacions, fa poques setmanes ja van ser acomiadats els auxiliars de serveis del poliesportiu de Sant Ferran, i aquest cop els toca als auxiliars de serveis de la finca pública de Raixa. Des de Comissions Obreres han denunciat que això incorre en un clar frau de llei.

La nova empresa adjudicatària del servei és CEO BALCAT, una empresa especialitzada en oferir treball a col·lectius d’inserció social i que s’aprofita d’aquests col·lectius per a benefici propi.

Des de CCOO s’ha exigit al Consell «que intervingui i anul·li l’adjudicació» i que «es readmeti als treballadors acomiadats del poliesportiu i la finca de Raixa assumint-los com a personal propi indefinit, no fix basant-se en l’article 44 de l’estatut dels treballadors, com han fet altres ajuntaments del canvi.»

És per aquest motiu que des d’Esquerra Unida de les Illes Balears, i en defensa dels col·lectius més vulnerables de la societat, ens sumem a aquesta concentració i animarem a tots els nostres militants i simpatitzants a participar d’aquesta.

Share This