El president del Consell Insular de Mallorca va fer unes declaracions dies enrere, més que desafortunades, contra els col·lectius ecologistes que defenien la no construcció de l’autopista que unirà Llucmajor i Campos.

Tant és així, que els seus propis companys de partit van haver de sortir a rectificar les seves paraules, i el mateix ensenyat va anunciar una reunió amb diferents col·lectius ecologistes (com el GOB o Terraferida).

Des del departament de carreteres del Consell Insular han assegurat, els darrers dies, que la construcció d’aquesta autopista s’iniciaran a finals del proper més d’octubre o a inicis de novembre a molt tardar.

Juanjo Martínez ha declarat que: “no entenem com un partit com MÉS per Mallorca, qui ha pretès abanderar la lluita ecologista els darrers anys, no s’oposa frontalment a unes obres faraòniques, que suposen una destrucció enorme del territori, i que la seva finalitat és servir per a seguir urbanitzant el territori.”

I ha continuat exigint a Ensenyat “que pari aquesta barbaritat, si és que realment té una mínima sensibilitat ecologista, és una qüestió de voluntat política i encara som a temps de protegir la terra que habitem.”

Share This