Després de les tempestes d’aquesta passada nit i les fatídiques conseqüències que han patit a diferents zones del Llevant de Mallorca, en especial al municipi de Sant Llorenç des Cardassar, Esquerra Unida de les Illes Balears vol mostrar les seves condolences més sinceres als familiars i amics de les víctimes mortals d’aquest desastre natural.

També volem posar-nos al costat de les nombroses famílies que han patit danys materials, en molts casos, irreparables. I com no, posem a disposició de les famílies i del Govern la nostra ajuda en el que sigui de menester.

Restarem atents a les notícies que vagin apareixent les pròximes hores, desitjant que trobin a les persones desaparegudes en bon estat de salut i puguin retornar al costat de les seves famílies en el menor temps possible.

I, per acabar, mostrar-nos agraïts amb tots aquells professionals i voluntaris que han estat i estan participant de les tasques derivades d’aquesta tragèdia. De tot cor, per la feina feta, per la que esteu fent i per la que us resta per davant, moltíssimes gràcies.

Share This