Juanjo Martínez (Coordinador d’EUIB) i Fernando García (membre de GESTHA) han participat aquests passats dimecres i dijous d’unes jornades de debat per la lluita contra la corrupció.

Aquestes jornades titulades “The fight against corruption: a commitment to democracy” han estat organitzades per l’equip de la diputada Paloma López, a dins del grup del GUE/NGL (Grup de l’Esquerra Unitària Europea/Esquerra Verda Nòrdica).

Alguns dels ponents han estat: Carlos Enrique Bayo (periodista a Público), Paco Segura (ecologistas en acción), Enrique Santiago (PCE), Jacobo Dopico (Universitat Carlos III), Juan Moreno (advocat de la fiscalia en el cas Gurtel), Rina Ronja (MEP), Paloma López (MEP), Martin Schirdewan (MEP i president de DieLinke),…

Segons Martínez “l’experiència d’aquestes jornades ens permetrà enfrontar millor els problemes que genera la corrupció dins de l’Estat espanyol i, més concretament a les Illes Balears. La nostra comunitat és una de les quals on s’han registrat més casos de corrupció, la posada en comú que hem fet aquests dies ens servirà per poder-nos enfrontar-nos més de cara amb aquesta problemàtica i així aconseguir l’erradicació d’aquesta.”

Share This