Amb motiu del 100 aniversari del naixement de Marcelino Camacho, i emmarcat dins els actes de commemoració que s’estan portant a terme arreu de l’Estat, Esquerra Unida de les Illes Balears, CCOO Illes Balears i el Partit Comunista de les Illes Balears, van organitzar per ahir un acte que va tenir un gran èxit.

Més de 300 persones ompliren la sala número 1 de la Sala Augusta de Palma per a veure el documental “Lo posible y lo necesario”, dirigit per Adolfo Lufour, qui va assistir a l’acte acompanyat de Marcel Camacho, fill del desaparegut polític i sindicalista.

Des d’Esquerra Unida, volem agrair públicament a Dufour i Camacho per participar d’aquest acte i, alhora, mostra la nostra més sentida alegria per l’èxit resultant i per veure que la memòria de Marcelino segueix molt viva i present entre la societat balear, especialment la mallorquina.

Share This