Ahir capvespre es va portar a terme un acte conjunt de “Revolución Democrática” i Esquerra Unida de les Illes Balears, a la Sala Groga de CCOO a Palma.

En acte, per part dels organitzadors, hi van participar Esteban Melo, Diputat a l’Assemblea Nacional de l’Equador, i Juanjo Martínez, Coordinador General d’EUIB.
L’acte va girar entorn de la situació política de l’esquerra de l’Equador i de Balears, però també sobre Llatinoamèrica, l’avanç de l’extrema dreta i d’explosió de qualsevol moviment contestatari amb el règim econòmic mundial.

En aquest acte es va animar a la comunitat equatoriana de les Illes a participar activament de la política, ja que, tal com va declarar Juanjo Martínez, “les situacions de persecució sindical i política com s’ha vist a Catalunya, amb els sindicalistes, els titellaires, els joves d’Altsasu, Valtònyc, i molts altres, fa veure que és una tendència i una resposta global a la dissidència política en aquest Estat.”

Volem viure en un País lliure i encara s’han de conquerir uns drets democràtics que encara no han estat conquerits, contribuint així a crear un món igualitari i diferent, en coordinació amb altres agents polítics i socials del món, com pot ser el Partit Comunista de l’Equador i la seva candidatura “Revolución democrática”.

Destacar que, a l’acte també va participar Luís Quezada que és el president del col·lectiu “Revolución Democrática Illes Balears”, que és un col·lectiu amb el qual EUIB porta treballant ja fa temps i en el qual aspirem a fer que la comunitat equatoriana a Balears pugui tenir veu mitjançant Esquerra Unida.

Share This