EUIB ha fet públic aquest migdia, mitjançant el seu Coordinador Juanjo Martínez, l’adhesió del partit al manifest #AutopistaMai que reclama que no es construeixi l’autopista entre Llucmajor i Campos.

Des d’EUIB ja havia criticat en diverses ocasions aquestes obres i havia traslladat al Govern del Consell Insular de Mallorca la petició de repensar-se la decisió de construcció d’aquesta autopista que suposarà una altra greu ferida a la nostra terra.

A més del greu impacte paisatgístic i la consumició de territori que això suposarà, en cas de portar-se a terme l’obra finalment, també podrien sorgir diversos impactes mediambientals i socials més, a causa de la urbanització de diferents àrees, així com la construcció de polígons i centres comercials, que podrien contribuir notablement en la desaparició del comerç local i els hàbits de vida rural.

Des d’EUIB es creu que com més carreteres es construeixin més cotxes hi haurà, en una Illa -illes- on hem sobrepassat el límit de pressió humana sostenible clarament, això pot resultar un punt d’inflexió, de no retorn.

Juanjo Martínez ha declarat què «és clar que EUIB no pot defendre ni acceptar la construcció d’aquesta autopista, és una absoluta barbaritat, per tant recolzam i recolzarem totes les campanyes que s’iniciïn per tal de parar aquestes obres i animem a tota la ciutadania a donar-hi suport.»

Share This