L’assemblea local d’Esquerra Unida Son Servera ha ratificat recentment l’acord de coalició amb Més x Son Servera i l’agrupació de persones sense afiliació «Gent Alliberada» de cara a les pròximes eleccions municipals, previstes per a Maig 2019.

També han triat per a representar a la formació a Just Machado, qui ocuparà un dels tres primers llocs de la llista definitiva, al costat de Maria Bel Prieto, actualment regidora de Mes x Son Servera i Rafael Valls, que encapçala l’agrupació Gent Alliberada.

Els tres grups han dissenyat una coalició amb clara vocació d’esquerres, «Esquerra Oberta Son Servera», oberta a totes les sensibilitats amb pur caràcter municipalista. Els objectius principals d’aquesta coalició són les polítiques socials de l’ajuntament i activar fermament la participació ciutadana en la política municipal.

El coordinador local, Miguel Ángel Garcia, fa una crida a totes aquelles persones afins a Esquerra Unida a participar decididament en aquest projecte que representa el més pur esperit del que s’estableix en els fonaments polítics d’aquesta organització.

Share This