Esquerra Unida de les Illes Balears va celebrar, el passat divendres, un brindis nadalenc al local de la formació a Palma.

Si bé la situació política a les Balears i al conjunt de l’Estat no és la que es desitjaria, d’aquesta manera des de la direcció d’EUIB s’ha volgut agrair a tota la seva militància la implicació política i els ferms valors republicans que han demostrat un any més.

Juanjo Martínez, Coordinador General d’EUIB, en un breu parlament es va dirigir als assistents per transmetre els millors desitjos per al conjunt de la societat de cara a aquest any 2019 que estem a punt d’encetar. Així mateix va assegurar que “aquest any serà l’any de la formació, l’estratègia de creació de fronts amples no és una estratègia partidista, és una manera de crear una base social forta per a produir el canvi que necessita la societat, això és el que es demana des del carrer i aquesta és la nostra aposta de la qual estem segurs que és la guanyadora.”

A més, ha assegurat que “en un moment polític on moltes forces entraran a les institucions, nosaltres creiem en un nou pacte de progrés, en el qual nosaltres serem partícips i, d’aquesta manera, conduirem als diferents governs cap a l’esquerra de forma valenta i decidida en bé de la ciutadania. Aquesta serà la clau per combatre la precarietat laboral, la pobresa, el canvi climàtic, el masclisme, i tantes altres coses que han de canviar de manera radical.”

Per acabar, Martínez, en nom de la direcció d’EUIB, va voler “agrair de la manera més sincera el treball realitzat per la militància, ja que Esquerra Unida no som els que treballam des de càrrecs orgànics sinó totes aquelles persones que -des de la base- treballen al carrer per tal de millorar dia a dia la realitat illenca. Us desitgem a totes un feliç any 2019, ple de lluita i transformació!”

Share This