Esquerra Unida s’ha sumat a les reivindicacions del personal laboral dels informatius d’IB3 ràdio i televisió que, després de més d’un any de negociacions infructuoses entre empresa i direcció, reclamen una millora de les condicions laborals.

Juanjo Martínez ha declarat que «el que reclamen els treballadors i treballadores és just, més encara quan veuen que després de 13 mesos de negociacions entre direcció de l’ens i l’empresa Liquid Media aquestes no han avançat.»

«L’aplicació de l’IPC anual, les mateixes condicions laborals per al mateix treball realitzat, igualar categories professionals a les del funcionariat i la internalització del personal, és el que es reclama amb aquesta vaga i des d’EUIB els donarem total suport. Tenim la ferma convicció que la internalització del servei garantirà unes condicions dignes pels treballadors i treballadores, a més de fer 100% públic un servei que mai hauria d’haver estat en mans privades» ha recalcat Martínez.

Ja per acabar, ha instat «als partits polítics d’esquerres que es posicionin clarament en favor de les reivindicacions de les treballadores i treballadors, i que de forma immediata iniciïn les gestions oportunes per tal d’internalitzar el servei.»

Share This