Juanjo Martínez a la presentació de candidatura d’Endavant Campos

Juanjo Martínez Riera, candidat d’Unides Podem al Parlament, i coordinador d’Esquerra Unida Illes Balears, es va comprometre ahir en la presentació de candidatura d’Endavant Campos a finalitzar la línia ferroviària del tren de Llevant, una causa amb la qual Esquerra Unida Illes Balears sempre s’ha manifestat a favor.

El nostre arxipèlag en general, i Mallorca en particular, necessiten pensar en models alternatius de transport, evitar que cada ciutadà utilitzi el seu vehicle de manera individual generant embussos, contaminació i com a conseqüència empitjorant la qualitat de vida de les persones que habitem les illes.

A més, Juanjo Martínez, s’ha compromès a recuperar el tren del Migjorn (Santanyí), recuperant la línia existent per a esplaiar el trànsit vehicular a l’aeroport passant per la platja de Palma, una solució a un dels pitjors mals de les nostres illes, la sobrepoblació del parc vehicular.

Així, pensant en el mitjà, i en la qualitat de vida dels balears, s’han d’executar projectes que de debò mirin per la gent i pel medi ambient, una inversió pel benestar de la ciutadania balear, una inversió ambiciosa pensant en un millor futur des de la teva esquerra.

Juanjo Martínez en la presentación de candidatura de Endavant Campos

Juanjo Martínez Riera, candidato de Unidas Podemos al Parlament, y coordinador de Esquerra Unida Illes Balears, se comprometió ayer en la presentación de candidatura de Endavant Campos a finalizar la línea ferroviaria del tren de Levante, una causa con la que Esquerra Unida Illes Balears siempre se ha manifestado a favor.

Nuestro archipiélago en general, y Mallorca en particular, necesitan pensar en modelos alternativos de transporte, evitar que cada quien utilice su vehículo de manera individual generando atascos, contaminación y como consecuencia empeorando la calidad de vida de las personas que habitamos las islas.

Además, Juanjo Martínez, se ha comprometido a recuperar el tren del Migjorn (Santanyí), recuperando la línea existente para desahogar el tráfico vehicular al aeropuerto pasando por la playa de Palma, una solución a uno de los peores males de nuestras islas, la sobrepoblación del parque vehicular.

Así, pensando en el medio, y en la calidad de vida de los baleares, se tienen que ejecutar proyectos que de verdad miren por la gente y por el medio ambiente, una inversión por el bienestar de la ciudadanía balear, una inversión ambiciosa pensando en un mejor mañana desde tu izquierda.

Share This