Juanjo Martínez es compromet

A l’acte del diumenge al Parc de ses Estacions, Juanjo Martínez es va comprometre a combatre des de la democràcia el model laboral i turístic imposat per Escarrer i Fluxà sense presentar-se a les eleccions, un model que ens condemna a la precarietat laboral i fer feina 6 mesos per demanar l’atur altres 6.

Juanjo Martínez va “tirar el guante” a Pablo Iglesias per forçar al PSOE a continuar amb les polítiques que ens mereixem, com derogar la reforma laboral aprovada pel PSOE, o derogar la Llei Mordaça perquè “gent com Valtonyc no hagi d’estar en l’exili per la lletra d’una cançó”, forçar al PSOE per defensar l’Estat Plurinacional, divers i plural, lingüísticament i cultural que ens defineix, “qui digui que el català no és una llengua de l’Estat Espanyol està equivocat”.

A més, Juanjo Martínez va demanar que el tren de Llevant “torni JA!”, una prioritat és millorar el transport públic, generar transport públic alternatiu, eficaç i respectuós amb el medi ambient.

També, poder triar el nostre cap d’Estat, poder aspirar a un règim més democràtic, no continuar pagant una monarquia obsoleta i imposada pel franquisme, som al segle XXI i s’ha de poder triar, hem de tenir el dret per decidir quin model d’Estat és el millor per la nostra societat.

Va finalitzar la seva intervenció demanant més participació, que la gent no es conformi amb les generals, perquè a les nostres illes hem de combatre també a l’extrema dreta que està a les portes, no ens hem de quedar a casa, hem de xerrar amb els nostres veïns, els nostres amics, els companys de a feina, del que és important, que és anar a votar aquest 26-M.

 

Juanjo Martínez se compromete

El Acto del domingo en el Parque de las Estaciones, Juanjo Martínez se comprometió a combatir desde la democracia el modelo laboral y turístico impuesto por Escarrer y Fluxà sin presentarse a unas elecciones, un modelo que nos condena a la precariedad laboral y a trabajar 6 meses para cobrar el paro otros 6.

Juanjo Martínez le “tiró el guante” a Pablo Iglesias para forzar al PSOE a continuar con las políticas que nos merecemos, como derogar la reforma laboral aprobada por el PSOE, o derogar la Ley Mordaza para que “gente como Valtonyc no tenga que estar en el exilio por la letra de una canción”, forzar al PSOE para defender el Estado Plurinacional, diverso y plural, lingüística y culturalmente que nos define, “quien diga que el catalán no es una lengua del Estado Español está equivocado”.

Además Juanjo Martínez pidió que el tren de Levate “vuelva YA!”, una prioridad es mejorar el transporte público, generar transporte público alternativo, eficaz y respetuoso con el medio ambiente.

También poder elegir a nuestro Jefe de Estado, poder aspirar a un régimen más democrático, no continuar pagando una monarquía obsoleta e impuesta por el franquismo, estamos en el siglo XXI y se debería poder elegir, deberíamos tener el derecho para decidir qué modelo de Estado es el mejor para nuestra sociedad.

Finalizó su intervención pidiendo más participación, que la gente no se conforme con las generales, porque en nuestras islas también tenemos que combatir a la extrema derecha que asoma a las puertas de las instituciones, no nos tenemos que quedar en casa, tenemos que hablar con nuestros vecinos, nuestros amigos, nuestros compañeros de trabajo, de lo que es importante, que es ir a votar este 26M.

 

Share This